Jackie Chan is terug op eerste poster 'Karate Kid: Legends'

Jackie Chan is terug op eerste poster 'Karate Kid: Legends'

Ook Ralph Macchio, de oorspronkelijke Karate Kid, is terug in de sequel.

Vorige maand was het twee jaar geleden dat Sony Pictures een terugkeer naar de oorspronkelijke Karate Kid-franchise aankondigde.

En nu, een hele poos later, is er een eerste poster voor de 150 miljoen kostende sequel die de titel Karate Kid: Legends draagt.

De Karate Kid is terug!
De film werd een paar maanden geleden al opgenomen in het Canadese Montreal met als regisseur Jonathan Entwistle (The End of the F---ing World.

De nieuwe film is een voortzetting van de mythologie die werd neergezet in de verschillende Karate Kid-films, maar waarschijnlijk ook de recente serie Cobra Kai.

Een nieuwe held
In de film zien we hoe een tiener van China naar de oostkust van Amerika verhuist om martial arts te leren. Dit brengt het jochie niet alleen de nodige kracht, maar ook richting in zijn leven.



Rob Lieber (Peter Rabbit) schreef het script van de film, waarin franchise-veteranen Ralph Macchio en Jackie Chan terugkeren. Hoofdrolspeler is Ben Wang (American Born Chinese).

Sterke ondersteuning
Andere acteurs die de film bevolken zijn Shaunette Renee-Wilson, Joshua Jackson, Ming-Na Wen, Aramis Knight en Wyatt Oleff.



Karate Kid: Legends bereikt op 30 mei 2025 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair