Laura Dern was "dolgelukkig" om behoorlijk intieme scènes op te nemen met Liam Hemsworth

Laura Dern was "dolgelukkig" om behoorlijk intieme scènes op te nemen met Liam Hemsworth

Laura Dern prijst samenwerking met Liam Hemsworth in de Netflix-film Lonely Planet vanwege wederzijds vertrouwen.

De Netflix-film Lonely Planet gaat over de affaire van een vrouw met een jongere man, terwijl hij een vriendin heeft. Laura Dern (57) vond dat ze geluk had om die filmopnamen te mogen maken met Liam Hemsworth (34).

De 57-jarige actrice werd bekend door Jurassic Park. Hier in gesprek met People vertelde Laura: "Liam is de meest veilige persoon met wie ik alles in mijn leven zou kunnen bespreken. Ik prijs me erg gelukkig."

Behoorlijk intiem
Er was ook een intimiteitscoördinator aanwezig voor de behoorlijk intieme scènes. Laura vertelde: "Tegen de tijd dat wij die scènes deden, konden we alles bespreken inclusief het creatieve en professionele. We hadden ook veel hulp en er werd veel besproken. We hebben voorheen ook andere ervaringen gehad."

Vergeleken met haar start in de filmwereld in de jaren 80 zei ze: "Er is zo ongelooflijk veel veranderd sinds die tijd. Iedereen is comfortabel en spreekt zich uit en bepaalt de grens zonder angst om een carrière te verpesten."

Goede herinneringen
Ook Liam had goede herinneringen aan de samenwerking - en hun seksscène. Ze vertellen meer in de YouTube-video van Collider.



NieuwsFilm

meest populair