3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Mission: Impossible - Dead Reckoning (2023)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
De wereld wordt bedreigd door een op hol geslagen AI-entiteit. Deze kan alleen uitgeschakeld worden met een sleutel bestaande uit twee delen. Aan geheim agent Ethan Hunt en zijn IMF-team om deze als eerste te vinden. Zo begint Hunt aan zijn gevaarlijkste missie ooit.



Super 8 (2011)
Regie: J.J. Abrams | Cast: Kyle Chandler, Elle Fanning, Joel Courtney, e.a. | Kijk direct
In de zomer van 1979 is een groep kinderen in een stadje in Ohio getuige van een catastrofaal treinongeluk terwijl ze met een super 8-camera een zombiefilm aan het maken zijn. Ze komen er al snel achter dat het geen ongeluk was. Wanneer er plotseling verdwijningen plaatsvinden en onverklaarbare dingen gebeuren, breekt er onrust uit. Een lokale sheriff probeert het mysterie te ontrafelen.



Infinity Pool (2023)
Regie: Brandon Cronenberg | Cast: Alexander Skarsgård, Mia Goth, Cleopatra Coleman, e.a. | Kijk direct
Schrijver James heeft inspiratie nodig voor een nieuw boek en vertrekt daarom met zijn vrouw Em naar een luxueus vakantieoord. Daar ontmoeten ze een fan van James, genaamd Gabi. Zij is samen met haar man op vakantie. De twee stellen besluiten samen op te trekken. Dit is het startschot van een hoop vreemde gebeurtenissen.



NieuwsFilm

meest populair