De nieuwe 'Jason Bourne'-film moet deze titel gaan dragen

De nieuwe 'Jason Bourne'-film moet deze titel gaan dragen

Wie de hoofdrolspeler ook wordt, een dilemma lijkt centraal te staan...

Bijna een jaar geleden kwam het nieuws naar buiten dat regisseur Edward Berger (All Quiet on the Western Front) in onderhandeling was om een zesde deel in de 'Bourne'-franchise te ontwikkelen.

Nu Berger zijn werk aan zijn nieuwste project Conclave heeft afgerond, dat op het filmfestivalcircuit goed werd ontvangen, lijkt het erop dat hij hiermee doorgaat in samenwerking met Universal Pictures.

Matt Damon, Jeremy Renner of Jeremy Irvine?
Een nieuwe vermelding in de industrie van 'Production Weekly' geeft aan dat hij naar verluidt heeft getekend om de film, die momenteel de naam The Bourne Dilemma draagt, zowel te schrijven als te regisseren.

Er zijn voorlopig geen andere details beschikbaar over het verhaal of de cast en het is dus ook nog niet duidelijk of de inmiddels 54-jarige acteur Matt Damon een van zijn meest iconische rollen opnieuw wil spelen.

Poging tot reanimatie van de reeks
De originele trilogie tussen 2002-2007 (Identity/Supremacy/Ultimatum) wordt nog steeds gezien als een maatstaf voor een kwalitatief goede actiefilm. De recentere toevoegingen Legacy, Jason Bourne en de spin-off Treadstone voor televisie bleken echter allen een teleurstelling.



NieuwsFilm

meest populair