'Deadpool & Wolverine' onttroond 'John Wick: Chapter 4' na amper een jaar

'Deadpool & Wolverine' onttroond 'John Wick: Chapter 4' na amper een jaar

De kroon gaat razendsnel over van de ene naar de andere anti-held...

Deadpool & Wolverine heeft al het record gebroken voor de meest opbrengende R-rated film aller tijden, maar heeft nog een ander record vermorzeld wat in handen was van John Wick: Chapter 4.

Dit gebeurde slechts een week na de digitale release. Volgens Disney heeft de geliefde titel de bestverkopende eerste week ooit geleverd voor een R-rated film. In ieder geval op diverse binnenlandse digitale platforms.

In ieder geval veel meer
De studio heeft verder geen concrete cijfers vrijgegeven, maar de vierde John Wick heeft amper een jaar van het record kunnen genieten. Het 'Huis van de Muis' heeft onlangs sowieso lekker gescoord met ruim 3 miljard dollar dankzij Deadpool & Wolverine, maar ook Inside Out 2.

Daarnaast is Disney ook bezig met het opzetten van een heuse award-campagne, aangezien ze de titel serieus overwegen voor alle grote shows, waaronder een potentiële Oscar voor hoofdrolspeler Hugh Jackman.

Zes jaar na de gebeurtenissen in 'Deadpool 2'
Wade Wilson (Ryan Reynolds) leeft inmiddels als burger met zijn dagen als Deadpool achter zich. Wanneer zijn thuiswereld wordt geconfronteerd met een existentiële bedreiging, moet hij opnieuw in actie komen en een onwillige Wolverine overtuigen om samen zijn universum te redden.



NieuwsFilm

meest populair