Eerste teaser voor 'The Strangers: Chapter 2' onhult wat er verder gaat gebeuren met de horrortrilogie

Eerste teaser voor 'The Strangers: Chapter 2' onhult wat er verder gaat gebeuren met de horrortrilogie

"Deze wereld is geïnfecteerd door het kwaad," aldus de teasertrailer van het tweede deel van de trilogie.

Vandaag heeft Lionsgate de eerste teaser van The Strangers: Chapter 2 uitgebracht. Dit is de eerste update over de horrortrilogie sinds de release van The Strangers: Chapter 1 eerder dit jaar.

De teaser biedt ons een kijk in de toekomst van de horrortrilogie, wat regisseur Renny Harlin eerder beschreef als "een epische reis vol terreur."

Genadeloos
In het tweede deel van het verhaal keert Madelaine Petsch terug als final-girl Maya. Zij en haar vriend Ryan (Froy Gutierrez) kregen in het eerste deel autopech en maakten een gedwongen stop in een plattelandsdorp in Oregon.

"Er ontstaat paniek als ze worden geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen die genadeloos en schijnbaar zonder motief toeslaan," aldus de officiële synopsis. En Ryan was het dodelijke slachtoffer van deze aanvallen.

De scène na de aftiteling
Maya vond een weg naar het ziekenhuis en leek te ontsnappen, maar de scène na de aftiteling van de eerste film bewees het tegendeel. Maya zal dus nogmaals moeten vechten voor haar leven.



Naar verluidt is Lionsgate van plan om The Strangers: Chapter 2 later dit jaar uit te brengen en The Strangers: Chapter 3 begin volgend jaar.

NieuwsFilm

meest populair