"Meest dodelijke spel" in volgend 'The Hunger Games'-verhaal

"Meest dodelijke spel" in volgend 'The Hunger Games'-verhaal

Dit nieuwe boek van ongetwijfeld ook snel verfilmd gaan worden gezien de vorige successen.

We hebben al de nodige Hunger Games-film voorbij zien komen. Nu is de prequel Sunrise on the Reaping aan de beurt. Dit wordt wel de meest gewelddadige en bloedige film van de franchise.

Centraal in het verhaal staat Haymitch Abernathy, die in de originele franchise nog werd gespeeld door Woody Harrelson. In Sunrise volgen we de jonge en onervaren Haymitch, die mee doet aan de 50ste Hunger Games.

Groots
Aangezien het om de 50ste editie gaat, worden er in plaats van de 24 gebruikelijke tributen 48 tributen geselecteerd. Als gevolg hiervan wordt de spanning opgevoerd en wordt het ook een van de gewelddadigste edities van de bekende Spelen.

Haymitch was al een geliefd personage, maar nu krijgen de fans dus ook een diepere inkijk in zijn verleden. Wel moeten de kijkers zich klaarmaken voor een van de donkerste hoofdstukken uit de boeken van Suzanne Collins, dus meer dodelijke vallen en intense confrontaties.

Meer
Heel erg verbazingwekkend is het niet dat ze bij studio Lionsgate voor meer willen gaan. Sinds het verhaal van Katniss Everdeen werd afgerond, kwam er al een spin-off uit in de vorm van The Ballad of Songbirds and Snakes. Dit was een succes, dus er zullen vast en zeker meer soortgelijke verhalen gaan volgen.




NieuwsFilm

meest populair