Eerste foto van de robot Herbie in 'Fantastic Four' van Marvel Studios

Eerste foto van de robot Herbie in 'Fantastic Four' van Marvel Studios

Marvel deelt het nieuwe 2024 logo, met daarop de nodige nieuwe personages.

Marvel heeft voor hun aanstaande Fantastic Four-blockbuster heel wat grote namen weten te strikken. Een belangrijke rol zal echter vervuld worden door het robotje Herbie. Hier krijgen we nu een eerste foto van te zien.

Herbie (wat staat voor Humanoid Experimental Robot B-Type Integrated Electronics) werd in 1978 bedacht en ontworpen door Stan Lee en Jack Kirby. Deze robot werd gemaakt door Mister Fantastic en helpt het Fantastic Four team om het op te nemen tegen criminelen.

Live action versie
Het geliefde robotje was al te zien in diverse animatieseries, zoals The Super Hero Squad Show en Ultimate Spider-Man, maar maakt nu voor het eerst zijn opwachting in de live-action blockbuster in The Fantastic Four: First Steps.

Tijdens de New York Comic-Con dook er een afbeelding van Herbie op. Marvel heeft namelijk een nieuw logo, waarin nieuwe personages opduiken zoals Kathryn Hahns Agatha Harkness, Harrison Fords Red Hulk maar dus ook Herbie.

Afbeeldingen
Zie hieronder het nieuwe logo met diverse superhelden en de foto met Herbie. Fantastic Four zal, als alles volgens plan verloopt, eind juli 2025 in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn.





NieuwsFilm

meest populair