3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Ordinary Angels (2024)
Regie: Jon Gunn | Cast: Hilary Swank, Alan Ritchson, Emily Mitchell, e.a. | Kijk direct
Kapster Sharon ontdekt een nieuw doel wanneer ze Ed ontmoet. De weduwnaar werkt hard om de eindjes aan elkaar te knopen voor zijn twee dochters. Terwijl zijn jongste dochter Michelle op een levertransplantatie wacht, wil Sharon het gezin helpen en beweegt ze hemel en aarde om het zieke meisje te redden.



Dunkirk (2017)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Fionn Whitehead, Tom Hardy, Harry Styles, e.a. | Kijk direct
1940. Teruggedrongen naar het smalle strand van Duinkerke, worden honderdduizenden Britse en geallieerde soldaten omsingeld door de nazi's. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten. Toch wordt er een reddingsactie op touw gezet met privé-bootjes om de troepen te redden.



Scream (1996)
Regie: Wes Craven | Cast: Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox, e.a. | Kijk direct
Een jaar na de wrede moord op haar moeder worden Sidney en haar schoolvrienden achtervolgd door een seriemoordenaar die is geobsedeerd door horrorfilms. Een doorbijtende journaliste is vastberaden om de waarheid te achterhalen en denkt dat er verband is tussen de moord op Sidney's moeder en de nieuwe gruwelijkheden.



NieuwsFilm

meest populair