Spannende trailer voor 'Carry-On': de grote Netflix-thriller in december

Spannende trailer voor 'Carry-On': de grote Netflix-thriller in december

De hoofdrol is voor Taron Egerton en de regie lag in handen van Jaume Collet-Serra.

Gisteren zagen we al de trailer voor de grote Netflix Original The Electric State. Maar Netflix heeft nog een trailer onthuld voor een grote release. In december verschijnt namelijk Carry-On en die film belooft flink wat actie.

Carry-On is geregisseerd door Jaume Collet-Serra, bekend van onder andere de films The Shallows en Jungle Cruise. De grootste hoofdrol in de actiethriller wordt gespeeld door Taron Egerton, bekend uit Kingsman: The Secret Service en Tetris.

Carry-On
De actiethriller heeft ook een aantal andere bekende acteurs in dienst. Naast Egerton zie je ook de gezichten van Sofia Carson, Jason Bateman, Logan Marshall-Green en Danielle Deadwyler.

De synopsis voor Carry-On, gemaakt met een budget van 47 miljoen dollar: Een mysterieuze reiziger chanteert de jonge TSA-agent Ethan Kopek om een ??gevaarlijk pakket door de beveiliging te laten glippen en mee te laten vliegen op kerstdag.

Grote kerstfilm
Carry-On is de grote kerstfilm van Netflix dit jaar. De streamingdienst zet de actiethriller op 13 december online. Hieronder zie je de eerste trailer.



NieuwsFilm

meest populair