Peperdure Netflix-film 'The Electric State' krijgt waanzinnige trailer

Peperdure Netflix-film 'The Electric State' krijgt waanzinnige trailer

De nieuwe film van de regisseurs van Avengers: Endgame, en met namen als Millie Bobby Brown en Chris Pratt.

Netflix heeft de eerste beelden van The Electric State, een spectaculaire nieuwe film met Millie Bobby Brown (Enola Holmes) en Chris Pratt (Guardians of the Galaxy) in de hoofdrollen.

De film is geregisseerd door Anthony en Joe Russo, bekend van Avengers: Endgame. Andere rollen worden gespeeld door eveneens bekende namen als Anthony Mackie, Ke Huy Quan, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox, Jenny Slate, Giancarlo Esposito en Billy Bob Thornton.

The Electric State
De scifi-avonturenfilm The Electric State speelt zich af in een alternatieve, retro-futuristische versie van de jaren 90. Brown vertolkt de rol van Michelle, een weesmeisje dat haar weg probeert te vinden in een samenleving waar robots, ooit vreedzaam levend naast mensen, nu in ballingschap leven na een mislukte opstand.

Michelle's leven wordt op z'n kop gezet wanneer ze op een nacht bezoek krijgt van Cosmo, een mysterieuze robot die wordt bestuurd door haar jongere broer Christopher, van wie ze dacht dat hij dood was.

Teaser trailer
Naar verluidt heeft The Electric State een productiebudget van maar liefst $320 miljoen. De film verschijnt op 14 maart 2025. Hieronder de teaser trailer.





NieuwsFilm

meest populair