Netflix pakt vandaag weer groots uit met deze onmisbare actiefilm

Netflix pakt vandaag weer groots uit met deze onmisbare actiefilm

'The Shadow Strays' is vanaf vandaag te streamen op Netflix.

Netflix heeft dit jaar met films als Rebel Ridge en It's What's Inside al flink wat filmhits gehad. Deze trend wordt vandaag voortgezet met de gloednieuwe actiefilm The Shadow Strays van Timo Tjahjanto (The Night Comes for Us).

De nieuwe Indonesische actiefilm laat een spoor van bloed en vernietiging achter op Netflix.

Verhaal
The Shadow Strays volgt het verhaal van Codename 13 (Aurora Ribero), een jonge huurmoordenaar die geschorst wordt na een mislukte missie. Tijdens haar vrije tijd raakt ze bevriend met Monji (Ali Fikry), een jongen die onlangs zijn moeder verloor door een misdaadsyndicaat.

Wanneer Monji plotseling verdwijnt, gaat 13 op zoek naar hem, ook al betekent dit dat ze haar mentor en de organisatie waar ze bij hoort, "The Shadows", moet confronteren.

Ontvangst
The Shadow Strays ging in première tijdens het Toronto International Film Festival en vergaarde lovende reacties. Dit was de tweede keer dat het werk van Tjahjanto op dit festival werd gepresenteerd, na zijn film Headshot uit 2016.


Tjahjanto trok in 2018 al veel bekijks met de film The Night Comes for Us, een brute actiefilm die ook een Netflix original was. Het is niet gek dat de vechtscènes in Tjahjanto's films altijd van hoog niveau zijn, het stuntteam is dezelfde als die van de inmiddels iconische actiefilm The Raid.

Ticket naar Hollywood
De producties van Tjahjanto's films vinden vrijwel altijd plaats in zijn thuisland Indonesië, maar daar komt verandering in. Hij heeft met zijn reputatie een ticket naar Hollywood gescoord. Hij gaat namelijk het vervolg op Nobody regisseren.


Je bekijkt The Shadow Strays nu op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair