11 jaar zonder Cameron Diaz: de ware reden achter haar pauze van het witte doek

11 jaar zonder Cameron Diaz: de ware reden achter haar pauze van het witte doek

De actrice had tijd nodig om zich op haar familie te kunnen focussen.

Cameron Diaz was jarenlang een grote naam in Hollywood, maar besloot de filmwereld achter te laten. Nu, vele jaren later, keert ze terug voor de Netflix-film Back in Action. Zij laat zich nu uit over haar vertrek en terugkeer.

Dit wordt de eerste film van de actrice in 11 jaar tijd. Diaz wilde zich focussen op haar familie en bracht ook haar eigen wijnmerk uit, genaamd Avaline. Dit is ook een groot succes geworden, dus stilzitten deed ze allesbehalve.

Reactie
Nu blikt Diaz, o.a. bekend van Charlie's Angels en The Holiday, hierop terug: "Het was gewoon iets dat ik moest doen. Ik had het gevoel dat ik weer de controle moest nemen over mijn eigen leven. De rest interesseerde me simpelweg niet".

"Het maakte me niet uit wat anderen dachten en wat ik aangeboden kreeg. Ik had mijn keuze gemaakt. Ik wilde mijn perfecte droomleven opbouwen. De vraag die ik mezelf stelde was: "Wat wil je nu eigenlijk?" Daar hoefde ik niet lang over na te denken: mijn eigen familie".

Back in Action
Diaz zal te zien zijn naast Jamie Foxx in Back in Back in Action. Grappig genoeg is dit de perfecte comeback. Diaz zal namelijk in de huid kruipen van een voormalige spion, die met pensioen ging maar toch besluit terug te keren.




NieuwsFilm

meest populair