Dwayne Johnson en J.J. Abrams ('Star Wars') werken samen aan jaren 80-fantasyfilm

Dwayne Johnson en J.J. Abrams ('Star Wars') werken samen aan jaren 80-fantasyfilm

Dwayne Johnson en J.J. Abrams gaan krachten bundelen voor een nieuw sciencefictionproject vol jaren '80 vibes.

In een Instagrambericht heeft Dwayne Johnson onthuld dat hij met de Starwars- en Lost-regisseur J.J. Abrams gaat samenwerken. De vraag is of The Rock wordt toegevoegd aan Abrams' volgende regieproject, waarin Glen Powell en Jenna Ortega spelen.

De titelloze film draait om een jonggetrouwd stel dat vecht om te overleven tegen een buitenaards wezen. De fantasyfilm zou een eerbetoon zijn aan de jaren 80 sfeer en een Last Starfighter-vibes hebben.

Nieuwe samenwerking
Johnson postte een foto van hemzelf en Abrams met het bijschrift: "Jaren in de maak - we hebben eindelijk samen gegeten, gedronken, gelachen, gepraat over het leven, de liefde, mannenzaken en we hebben de tijd genomen om onze passie voor films en verhalen vertellen te bespreken."

Hij gaat verder: "Daarna hieven we ons glas en proostten we op... Ja, deze gaat leuk worden. JJ & DJ. Uit de geest van Zak Penn."

Sterk filmduo
Zak Penn schreef films als Ready Player One, Free Guy en The Incredible Hulk. Abrams was eerder verantwoordelijk voor de regie van Star Wars: The Force Awakens (2015) en Super 8. Zijn laatste project was in 2019 met de regie van The Rise of Skywalker.



Een mogelijk startdatum voor de productie is nog niet onthuld.

NieuwsFilm

meest populair