3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Filmtips voor de liefhebber: deze titels moet je absoluut een keer gezien hebben.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Dog (2022)
Regie: Channing Tatum en Reid Carolin | Cast: Channing Tatum, Q'orianka Kilcher, Emmy Raver-Lampman, e.a. | Te zien op: iTunes / Pathé Thuis
Militair Jackson Briggs staat op non-actief na zwaargewond te zijn geraakt. Nu doet hij van alles om te bewijzen dat hij weer klaar is voor het werk. Hij krijgt de opdracht om Lulu, een angstige legerhond die met pensioen is, van Washington naar Arizona brengen voor de begrafenis van zijn baasje. Beiden hebben last van de trauma's aan het verleden. Hoewel Briggs en de viervoeter in eerste instantie geen klik hebben, groeien ze tijdens hun lange reis steeds meer naar elkaar toe.



Boyhood (2014)
Regie: Richard Linklater | Cast: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Ethan Hawke, e.a. | Te zien op: CineMember / Videoland
Mason is een hele gewone Amerikaanse jongen die opgroeit in een klein plaatsje in Texas. Hij en zijn oudere zus Samantha wonen bij hun moeder Olivia. Hun vader zien ze niet vaak. Gedurende de jaren leert Mason omgaan met verschillende fases in zijn leven. Zo verandert hij van jongetje in student. En eenmaal terugkijkend op zijn jeugd, blijkt de tijd bijzonder rap te zijn gegaan.



I'm Thinking of Ending Things (2020)
Regie: Charlie Kaufman | Cast: Jessie Buckley, Toni Collette, Jesse Plemons, e.a. | Te zien op: Netflix
Een jonge vrouw twijfelt over haar relatie met Jake, maar gaat toch akkoord om zijn ouders te ontmoeten. Daarvoor moeten de twee een behoorlijk lange autorit maken. Onderweg wordt het stel verrast door een zware sneeuwstorm. Eenmaal aangekomen bij de boerderij, wordt de vrouw al snel geconfronteerd met allerlei vreemde zaken, waardoor ze begint te twijfelen over alles en iedereen.



NieuwsFilm

meest populair