Jennifer Lawrence bekent dat ze "per ongeluk uit de kleren ging" op filmset

Jennifer Lawrence bekent dat ze "per ongeluk uit de kleren ging" op filmset

Jennifer Lawrence voelde zich vertrouwd genoeg om grenzen te overschrijden tijdens het filmen van Red Sparrow.

In de film Red Sparrow uit 2018 speelt Jennifer Lawrence een spion die getraind wordt om iemand te verleiden. Sommige scènes bleken erg expliciet en leverde de actrice gênante momenten op.

En daar komt Jennifer gewoon voor uit. Hier bij People valt te lezen dat zij destijds in een persconferentie in New York vertelde: "De realiteit is zo anders dan wat je te zien krijgt. Francis Lawrence is als een vaderfiguur voor mij en de crew ken ik al vanaf kleins af aan."

Erg vertrouwd
Jennifer vervolgde: "Het was net alsof ik in een huis met naakte mensen zat, zoals die families die naakt samenleven. Zo voelde het. Ik ging per ongeluk uit de kleren waar de cameramensen bij waren, maar zij hadden zoiets van: 'Oh, mijn god'!"

Voor Jennifer voelde het team dus zo vertrouwd, dat zij hun grenzen overschreed. Daarop zei regisseur Francis Lawrence: "Er was een hoop gelach. Maar je creëert een gevoel van privacy en zorgt ervoor dat alleen degenen die echt nodig zijn op de filmset staan."

Beschermen acteurs
Hij vervolgt met: "Het filmmateriaal is ook alleen voor mij en de editor. Het gaat niet naar de producers of de studio. De acteurs voelen zich daardoor beschermd." Jennifer vertelt meer in de YouTube-video van E!Insider.



NieuwsFilm

meest populair