De nieuwste Originals op Netflix: serie vol geheimen krijgt 4,5 ster

De nieuwste Originals op Netflix: serie vol geheimen krijgt 4,5 ster

Lara Croft is terug, prachtig Mexicaans drama en Italiaans vuur.

Netflix heeft de afgelopen dagen weer drie nieuwe series online gezet. De recensenten van SerieTotaal laten je weten waarom je ze echt niet mag missen, of misschien juist wel.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft | Netflix
Verfilmingen van videogames zijn in Hollywood niet langer vervloekt tot de middelmaat. Netflix heeft daar zeker een bijdrage aan geleverd, met succesvolle bewerkingen van Castlevania en Arcane.

Aldus waren er hoge verwachtingen voor een door Netflix geproduceerde animatieserie gebaseerd op de iconische Tomb Raider-franchise. Het eindresultaat valt echter stevig tegen.

Lees de rest van de recensie.

El Secreto del Rio | Netflix
El Secreto del Rio onthult al direct in de eerste scène wat het geheim van de rivier is. Het is een gebeurtenis die Erik en Manuel allebei de rest van hun leven met zich mee zullen dragen.

De twee scholieren zijn een zomer samen in een klein dorp in het Mexicaanse Oaxaca-gebied, waar Manuel logeert bij zijn oma die hem de oorspronkelijke Zapoteekse taal leert. Het is een van de fijne details die bijdragen aan de intieme en authentieke sfeer van deze serie.

Lees de rest van de recensie.

Inganno | Netflix
Het zijn hitsige toestanden aan de Amalfikust. In de wreef van de Italiaanse laars staat een weldadig hotel met uitzicht op de Tyrreense Zee waar de zestigjarige Gabriella de touwtjes in handen heeft.

Wanneer deze hotelier uit het raam van haar riant ingerichte woonvertrek kijkt, ziet ze een dertiger naakt de zee induiken.

Lees de rest van de recensie.

Meer recensies over de series op Netflix? Deze vind je allemaal op deze pagina op SerieTotaal.

Lees ook
'The Big Bang Theory' keert terug, Netflix cancelt opnieuw een bekende serie en niemand keek naar een van de beste series
Een nieuwe The Big Bang Theory-spin-off, Unstable en Breaking Bad. Dit is het nieuws op SerieTotaal.... Lees verder

NieuwsFilm

meest populair