'The Big Bang Theory' keert terug, Netflix cancelt opnieuw een bekende serie en niemand keek naar een van de beste series

'The Big Bang Theory' keert terug, Netflix cancelt opnieuw een bekende serie en niemand keek naar een van de beste series

Een nieuwe The Big Bang Theory-spin-off, Unstable en Breaking Bad. Dit is het nieuws op SerieTotaal.

The Big Bang Theory die terugkeert, Netflix die opnieuw een bekende serie cancelt na twee seizoenen en een van de beste series uit de jaren 2000 die niemand keek? Dat, en meer, domineerde het nieuws de laatste dagen op SerieTotaal.

'The Big Bang Theory' keert aankomende week eindelijk terug!
Na de prequelserie Young Sheldon, die eerder dit jaar werd afgerond met het zevende seizoen, komt er nu een spin-off van The Big Bang Theory, inclusief een aantal bekende gezichten uit de prequel.

De serie heet Georgie & Mandy's First Marriage en richt zich - zoals de titel al omschrijft - op de jonge getrouwde ouders Georgie Cooper (Montana Jordan) en zijn vrouw Mandy McAllister (Emily Osment).

Netflix cancelt opnieuw een bekende serie na slechts 2 seizoenen
Netflix trekt de stekker uit Unstable, de komedieserie met Rob Lowe en zijn zoon John Owen Lowe in de hoofdrollen. Het tweede seizoen is nog maar net verschenen, maar wist de hoge verwachtingen niet waar te maken.

Het nieuws, dat volgens bronnen al aan de crew is doorgegeven, komt niet als een verrassing. Seizoen twee, dat op 1 augustus verscheen, wist namelijk niet in de Netflix Top 10 te komen. Dit betekent dat de serie in het openingsweekend minder dan 1,4 miljoen keer werd bekeken en in de eerste volledige week minder dan 1,3 miljoen keer.

Niemand keek naar een van de beste series uit de jaren 2000: bijna gecanceld
Breaking Bad wordt nu beschouwd als een van de beste series uit de jaren 2000 en zelfs aller tijden. Het liep van 2008 tot 2013 gedurende vijf seizoenen, maar de serie kon veel eerder gestopt zijn doordat het moeite had om zijn publiek te vinden.

Breaking Bad werd gemaakt en geproduceerd door Vince Gilligan voor de zender AMC. Het was een groot succes en won tal van prijzen, waaronder 16 Primetime Emmy Awards, acht Satellite Awards, twee Golden Globe Awards en twee Peabody Awards. Na de serie kwam de prequel Better Call Saul, maar er was een kans dat die er nooit was geweest.

Ben je dol op series? Op SerieTotaal houden we je op de hoogte van het belangrijkste serienieuws en bieden we je flink wat kijktips op de verschillende streamingdiensten, zowel series als films.

NieuwsFilm

meest populair