Jean-Claude Van Damme gaat helemaal los in 'Kill 'Em All 2'

Jean-Claude Van Damme gaat helemaal los in 'Kill 'Em All 2'

De 63-jarige vechtersbaas laat zijn spierballen weer eens rollen in zijn nieuwste film.

In 2017 was Jean-Claude Van Damme weer eens in een keiharde actiefilm te zien. Het ging hier om Kill'em All. Deze werd goed genoeg onthaald om voor een vervolg te gaan. Nu, 7 jaar later, keert 'Muscles from Brussels' terug voor een nieuw avontuur.

In het eerste deel kruipt Van Damme in de huid van een mysterieuze vreemdeling, genaamd Phillip, die na een grootste schietpartij op de rand van de dood in een ziekenhuis belandt. Echter, veel rust krijgt hij niet, want een criminele bende komt het ziekenhuis in, om hem uit de weg te ruimen.

Deel 2
Het is geen groot geheim dat Phillip dit heeft overleefd, want in Kill'em All 2 speelt Van Damme wederom de hoofdrol. De nodige jaren later leeft hij veilig onder de radar in Italie, samen met zijn lang verloren gewaande dochter Vanessa.

Hun verblijfplaats wordt echter ontdekt door Vlad, de wraakzuchtige broer van Phillips vorige doelwit. Als gevolg hiervan wordt er wederom een meedogenloos leger achter Phillip aan gestuurd, die alles op alles zal moeten zetten om zijn dochter te kunnen beschermen.

Actie
Net zoals het eerste deel, zal ook de sequel weer bomvol actie zitten. Dit laat de onderstaande clip ook wel zien. Bekijk hieronder enkele nieuwe beelden, waarin Phillip makkelijk korte metten maakt met een andere spierbundel.



NieuwsFilm

meest populair