Ashton Kutcher en Mila Kunis willen weg uit Hollywood vanwege Diddy-drama

Ashton Kutcher en Mila Kunis willen weg uit Hollywood vanwege Diddy-drama

Ashton Kutcher en Mila Kunis overwegen Hollywood te verlaten vanwege negatieve invloeden en oppervlakkigheid.

Het leven wordt onhoudbaar in Hollywood, tenminste: voor degenen die iets te maken hebben met Sean 'P. Diddy' Combs. Dus overwegen Ashton Kutcher en Mila Kunis om Amerika te verlaten.

Een bron vertelde hier aan In Touch Weekly: "Ashton is het zat dat hij weer door de bagger moet door de connecties die hij vroeger onderhield. Eerst was het Danny Masterson en nu Diddy. Hij is ervan overtuigd dat er betere plekken zijn om te leven dan Hollywood. De stad lijkt een beerput."

Beruchte feesten
Ashton werkte vroeger voor MTV en leerde Diddy en zijn beruchte seksfeesten goed kennen. Ashton en Mila leerden elkaar kennen op de filmset van That's 70 Show en zijn de laatste 10 jaar een getrouwd stel.

De bron zei: "Ze hadden een geweldige tijd in Europa en denken dat het een geweldige, stabiele plek is voor hun kinderen om op te groeien. Het enige wat hen tegenhoudt, is dat zij voor hun werk erg gebonden zijn aan Amerika. Dan kan Europa te ver weg zijn."

Minder oppervlakkig
De bron vervolgde met: "Ze overwegen ook het noorden van Californië waar alle tech-ondernemers leven en Ashton zich thuis voelt. Ze willen weg van het oppervlakkige in Hollywood. Als Montecito niet voldoende bevalt, dan willen ze verder weg kijken." Nicki Swift onthult meer details in de YouTube-video.



NieuwsFilm

meest populair