Eerste foto's en poster van Anya Taylor-Joy en Miles Teller in nieuwe horrorfilm van 'Doctor Strange'-regisseur

Eerste foto's en poster van Anya Taylor-Joy en Miles Teller in nieuwe horrorfilm van 'Doctor Strange'-regisseur

De film is een mix van verschillende genres waaronder horror, romantiek, sciencefiction, actie en spionagethriller.

Volgend jaar verschijnt de nieuwe film van Scott Derrickson, de regisseur van films als The Black Phone en Doctor Strange. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Anya Taylor-Joy en Miles Teller.

De film heet The Gorge en wordt door Derrickson zelf beschreven als een mix tussen "meerdere genres - romantiek, sciencefiction, actie, spionagethriller en zelfs horror." Nu hebben we de eerste afbeeldingen.

Verhaal
Twee snipers bemannen wachttorens aan weerszijden van een uitgestrekte en geheime kloof. Ze vormen een band op afstand terwijl ze proberen waakzaam te blijven in hun verdediging tegen een onzichtbare vijand.

Wanneer de cataclysmische bedreiging voor de mensheid aan hen wordt onthuld, moeten ze samenwerken in een test van zowel hun fysieke als mentale kracht om het geheim in de kloof te bewaren voordat het te laat is.

Foto's
Zie de eerste afbeeldingen hieronder. Bij de afbeeldingen komt de beschrijving: "Je hebt nog nooit een langeafstandsrelatie zoals deze gezien." Het lijkt erop dat de twee personages het belangrijkste onderdeel van de film worden.


Derrickson bevestigt dat ook tegenover IGN. De twee personages komen uit verschillende landen - zij is Litouws, hij Amerikaans - en volgens de regisseur was "het idee om eerst veel tijd te investeren in [hen]."

Poster
Naast de foto's is er ook een poster vrijgegeven met de tagline: "Ze houden je niet buiten. Ze houden hen binnen." The Gorge wordt in de loop van 2025 uitgebracht op Apple TV+. Ook Sigourney Weaver speelt in de film mee.



NieuwsFilm

meest populair