Er valt weinig te lachen in idioot enge trailer voor 'Smile 2'

Er valt weinig te lachen in idioot enge trailer voor 'Smile 2'

"Het zal het laatste ding zijn wat je zal zien," aldus de toepasselijke tekst op de poster van het vervolg.

Paramount Pictures zorgt met hun laatste trailer voor Smile 2, alvast voor wat licht in de duisternis en een lach op je gezicht, voor de Nederlandse bioscooprelease van morgen.

Volgens de officiële synopsis van de horrorfilm gaat het vervolg over popster Skye Riley (Naomi Scott) die vlak voordat ze aan haar wereldtournee begint, te maken krijgt met angstaanjagende gebeurtenissen.

Trauma en pijn
Angstaanjagende gebeurtenissen waarvoor Laura Weaver (Caitlin Stasey) in de originele film al naar haar therapeut ging. "Er gebeurt iets geks met me en ik moet het stoppen, maar ik weet niet hoe," aldus Skye.

Zoals we weten van het einde van de originele film, is er bijna geen stoppen aan de entiteit van de Smile-franchise. Het neemt bezit van mensen door zich te voeden aan hun trauma en pijn.

De confrontatie aangaan
Om niet bezeten te worden, wordt Skye dus gedwongen om de confrontatie aan te gaan met haar duistere verleden, voordat haar ze haar leven compleet kwijtraakt.



Smile 2, wederom geschreven en geregisseerd door Parker Finn, en met onder anderen Scott, Rosemarie DeWitt, Kyle Gallner, Dylan Gelula en Lukas Gage is vanaf morgen te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair