William Shatner ziet er nog steeds geweldig goed uit voor iemand van 93!

William Shatner ziet er nog steeds geweldig goed uit voor iemand van 93!

Fans van de acteur verbazen zich weer eens over hoe de filmster er nog uitziet.

De Canadese William Shatner werd wereldberoemd, voornamelijk dankzij zijn rol als Captain Kirk in zowel de Star Trek-televisieserie als diverse Star Trek-films. Hoewel hij misschien wel wat minder acteert nu, zit hij absoluut niet stil. Hij ziet er dan ook nog ongelofelijk goed uit voor zijn leeftijd.

Shatner, eveneens bekend van het populaire televisieprogramma Rescue 911, dat hij zelf ook presenteerde, was recentelijk aanwezig op de 2024 Scottsdale Fall Auction, om het daar te hebben over zijn prachtige Jaguar F-Type R convertible.

Opvallend
De acteur is namelijk een groot liefhebber van mooie auto's, maar wat de meeste mensen opvalt aan het filmpje is hoe opmerkelijk gezond en fit Shatner eruit ziet. De acteur is namelijk inmiddels 93 jaar oud!

Dit valt echter niet aan hem te zien. Dat geven de reacties in het onderstaande filmpje ook duidelijk aan. Zo staan er commentaren bij als: "Deze man is gewoon onsterfelijk" en "Hij is fenomenaal en wordt maar niet ouder".

Fit
Dat de acteur lekker in zijn vel zit gaf hij in 2021 ook aan, toen hij een korte ruimtereis maakte als ruimtetoerist met Blue Origin. Hiermee brak hij het record van oudste mens in de ruimte. Bekijk hieronder het videootje met Shatner.




NieuwsFilm

meest populair