Fans vrezen het einde van 'Terrifier' saga nu Damien Leone hint op laatste film

Fans vrezen het einde van 'Terrifier' saga nu Damien Leone hint op laatste film

De regisseur zegt dat hij nog maar een, maximaal twee films wil maken.

Terrifier 3 is, net zoals zijn voorganger, wederom een grote hit. Een vierde deel lijkt nu dan ook al zo goed als een zekerheid, maar volgens regisseur Damien Leone zou het daar wel eens bij kunnen blijven.

Volgens Leone, die vanaf het begin al betrokken is bij de franchise, kan er wel eens een punt gezet worden achter het bloederige avontuur van Art the Clown met Terrifier 4. De filmmaker zegt namelijk dat het eind in zicht is.

Reactie
Zo zegt Leone: "Ik kan op dit moment nog niet echt een duidelijk antwoord geven op deze vraag, maar ik denk dat een, maximaal twee films nog mogelijk zijn. Ik denk dat de saga dan tot een einde komt, maar de tijd zal het zeggen".

"Mijn prioriteit ligt in ieder geval bij het leveren van een episch verhaal. Ik weet hoe het einde eruit komt te zijn en dat wordt echt fantastisch. Ik kan er niet op wachten om dit met de wereld te delen!"

Succes
Het derde deel van de franchise mag nu al een hit genoemd worden. Terrifier 3 presteert namelijk uitstekend. Met een productiebudget van slechts $2 miljoen werd er in Amerika nu al $18,3 miljoen verdiend.


Het tweede deel haalde in 2022 wereldwijd $15,7 miljoen op gedurende de complete bioscooprun.

NieuwsFilm

meest populair