De speelduur van het epische laatste deel van 'Venom' is bekend

De speelduur van het epische laatste deel van 'Venom' is bekend

Zo lang duurt het epische slotstuk van 'Venom' met Tom Hardy in de hoofdrol.

Het langverwachte Venom: The Last Dance wordt geen tergend lange zit voor de bioscoopbezoekers. De film is voor stripverfilmingen zelfs wat aan de korte kant.

In de laatste film van de trilogie zijn Tom Hardy in zijn rol als journalist Eddie Brock en Venom op de vlucht. Nu de releasedatum bekend is is geworden, weten we ook hoe lang de laatste dans gaat duren.

De speelduur
De speelduur van Venom 3 inclusief aftiteling, zal 1 uur en 50 minuten zijn. Dit vergelijkbaar met de eerste Venom-film (112 min.) en Madame Web (116 min.). De tweede Venom-film duurde ook relatief kort met 1 uur en 37 minuten.

Naast Hardy speelt ook Juno Temple (Ted Lasso), Rhys Ifans (The Amazing Spider-Man) Alanna Ubach (Euphoria), Peggy Lu (die haar rol als Mrs. Chen speelt) en Stephen Graham (die zijn rol als Detective Mulligan uit Venom 2 herneemt).

Plot
In The Last Dance wordt het duo Brock/Venom opgejaagd door zowel de aardse overheid als door de thuiswereld van Venom. Op de vlucht wordt het tweetal gedwongen een beslissing te nemen die wellicht een punt zal zetten achter hun tijd samen.



Het regiedebuut van Kelly Marcel is vanaf 24 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair