De 'John Wick'-spinoff 'Ballerina' was een ramp: hard ingegrepen door bedenker

De 'John Wick'-spinoff 'Ballerina' was een ramp: hard ingegrepen door bedenker

Volgens bronnen heeft Lionsgate het roer volledig omgegooid om toch nog iets van de film te kunnen maken.

In juni volgend jaar krijgen we onze eerste spin-off uit de wereld van John Wick op het witte doek. Ballerina met Ana de Armas belooft net zo spectaculair te worden als de originele reeks met Keanu Reeves.

Maar het had ook goed mis kunnen lopen. Ballerina wordt geregisseerd door Len Wiseman, de filmmaker vooral bekend van Underworld, en volgens The Wrap was Lionsgate totaal niet blij met zijn werk aan de nieuwe film.

Volledig anders
Een tijd terug werd Ballerina uitgesteld met een jaar: oorspronkelijk zou de film afgelopen zomer zijn uitgekomen. Volgens de bronnen van The Wrap kwam het uitstel omdat de film een ramp zou zijn geweest.

Daarom haalde Lionsgate John Wick-regisseur/bedenker Chad Stahelski erbij. Hij overzag ongeveer drie maanden aan reshoots, waarmee de studio hoopt de film nu te hebben gered. Wiseman was daar niet bij aanwezig.

Vertraging
Het lijkt erop dat Lionsgate nu wel een goed gevoel heeft over de film. Maar voor Stahelski is het nieuws minder positief. De reshoots van Ballerina hebben er namelijk voor gezorgd dat zijn reboot van de fantasyfilm Highlander met Henry Cavill is vertraagd.



NieuwsFilm

meest populair