Een van de beloofde Marvel-films lijkt te zijn gecanceld

Een van de beloofde Marvel-films lijkt te zijn gecanceld

Don Cheadle heeft werkelijk geen idee of zijn Iron Man-spin-off er nog wel komt.

Vorige maand verscheen er op FilmTotaal een artikel over Armor Wars, de aankomende Marvel-film met Don Cheadle (War Machine) in de hoofdrol. De acteur kon toen niets zeggen over de voortgang van het project.

Nu is het zelfs erger. Het lijkt er namelijk op dat Cheadle net zoveel weet als de fans wanneer het op de nieuwe film aankomt. Dat blijkt uit een nieuw interview dat hij geeft aan TVLine.

Onzekerheid
TVLine vroeg Cheadle wat de status is van Armor Wars. "Je kunt er zelf achter komen en het dan aan mij laten weten," was het antwoord. Cheadle gaf aan zelf "geen idee" te hebben.

Hij verklaarde verder: "Ik denk dat er veel aan het veranderen is en we zullen zien wat er gebeurt, we zullen zien wat het is." Armor Wars ging al eerder door een grote verandering toen het van een televisieserie werd omgevormd tot een film.

Secret Invasion
Cheadle werd ook gevraagd wat hij vond van de controversiële verhaallijn die zijn personage kreeg in de serie Secret Invasion. "Het was om dingen op te zetten in [Armor Wars]," aldus de acteur. "Dus als dat gebeurt, dan is het één ding."


De acteur hintte er wel naar een andere mening klaar te hebben als Armor Wars er toch niet komt. "Als [de film] niet gebeurt, dan kunnen we daarna weer praten over wat ik ervan vind!" zei hij.

NieuwsFilm

meest populair