Mike Tyson heeft opvallende reden waarom hij niet wist dat hij in 'The Hangover' zit

Mike Tyson heeft opvallende reden waarom hij niet wist dat hij in 'The Hangover' zit

Mike Tyson vergeet cameo in The Hangover door drank, drugs en onverwachte ontmoeting.

Mike Tyson had een grappige cameo in The Hangover. De bokser speelde zichzelf, maar tot kort voor zijn filmopname wist hij niet dat hij een scène te filmen had.

In gesprek met Tony Robbins vertelde Mike Tyson dat hij verbaasd was de sterren van die komedie tegen te komen in de club waar hij feestte. Hij zei: "Normaal zit niemand in die VIP-sectie. Toen vertelde Zach me daar dat we samen in een film zouden zitten."

Afspraak vergeten
Mike vertelde: "Ik vroeg: 'Wanneer?' Hij zei: 'Morgen'. Ik wist van niets, want ik was aan het drinken, roken en nam drugs - al vanaf toen ik 9 jaar was. Ik wist dus niet dat ik betrokken was bij die film. Maar ik ging naar de set en het werd een succes".

Gelukkig speelde hij zichzelf, dus was er geen verdere voorbereiding nodig. Maar het is een opvallende reden om belangrijke afspraken te vergeten. Mike Tyson vertelde ook in de YouTube-video dat hij niets van boksen wist, maar jarenlang gewoon maar wat deed.

Hij is afgekickt
Tegenwoordig houdt hij het alleen bij wiet. Hij is afgekickt en zou willen dat hij zijn hele leven lang alleen maar aan cannabis was geweest. Het roken daarvan zet hem in een ander licht.



NieuwsFilm

meest populair