Sylvester Stallone is een onderschat talent: "Dit is wie hij echt is"

Sylvester Stallone is een onderschat talent: "Dit is wie hij echt is"

Sylvester Stallone verrast met zijn komische rol in de maffiaserie Tulsa King op Paramount+.

Sylvester Stallone staat bekend als die actieheld. Toch levert hij een geweldig komisch element in de serie Tulsa King. Het is eigenlijk opvallend hoe grappig hij is.

Toch heeft de acteur niet alleen stoere helden gespeeld. Het komische genre is voor hem alleen een tijd geleden. Zo maakte hij begin jaren 90 Tango & Cash, Oscar en Stop or My Mom Will Shoot - en dat was het dan tot de serie van streamingkanaal Paramount+.

Meer humor in werk
De scenarioschrijver van de maffiaserie, Terence Winter, heeft meerdere prijzen gewonnen voor zijn werk. Hij schreef al eerder The Sopranos en Boardwalk Empire. Toen Terence mocht samenwerken met Sylvester ging hij los, vertelde hij hier aan The Hollywood Reporter.

Terence zei onder meer: "Toen we in gesprek gingen over de serie, vertelde hij dat mensen waarschijnlijk niet weten dat hij kan praten. Hij vond het dan ook leuk om grote monologen te doen en humor in het verhaal te brengen." Sly plaatste net een Instagram-bericht online naar aanleiding van het nieuwe seizoen.

Past hem goed
Terence vertelde ook: "Dit personage is echt wie hij eigenlijk is. Hij zei dat het scenario hem paste als een maatpak. Dit is wie hij zou zijn als hij een maffiabaas zou zijn. Hij is komisch door hoe hij navigeert door de wereld. Hij maakt geen grapjes. Hij is serieus, maar dat is toevallig grappig."




NieuwsFilm

meest populair