Hitsige serie op Netflix, fantasyseries veranderden van koers en nieuwste spionageserie succesvol op Prime Video

Hitsige serie op Netflix, fantasyseries veranderden van koers en nieuwste spionageserie succesvol op Prime Video

Inganno, drie fantasyseries en Citadel: Diana. Dit is het nieuws op SerieTotaal.

Een nieuwe Italiaanse serie die flink wat aandacht trekt op Netflix, drie fantasyseries die drastisch van koers veranderden na één bepaalde aflevering en een nieuwe spionageserie die op Prime Video direct de top 10 regeert? Dat, en meer, domineerde het nieuws de laatste dagen op SerieTotaal.

Hitsige en uitzinnige serie doet het goed op Netflix en kaapt de top 10
De Netflix Top 10 van series verwelkomde een nieuwe Netflix Original op de derde positie. De Italiaanse serie Inganno nestelt zich vlak onder de op dit moment meest bekeken series Monsters en Nobody Wants This.

Inganno alias Deceitful Love wordt door Netflix omschreven als Sensueel, Soapachtig en Drama. De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Denise Capezza, Giacomo Gianniotti en Monica Guerritore.

Deze drie fantasyseries veranderden drastisch van koers na één bepaalde aflevering
Het fantasygenre kent als voordeel dat de realiteit zoals wij die kennen anders in elkaar steekt. Zaken zoals magie en werelden met onbekende wezens creëren ruimte om te experimenteren. Dit kan goed van pas komen wanneer bijvoorbeeld een acteur een serie verlaat, of wanneer een belangrijke verhaallijn is afgerond.

Het risico dat hieraan vastzit is natuurlijk dat een dergelijke koerswijziging het begin van het einde kan inluiden. Vaak opent het echter nieuwe wegen binnen de context van het verhaal. Hier lees je over drie series waarin er sprake was van een dergelijke omwenteling: Merlin, Outlander en True Blood.

Nieuwste spionageserie op Prime Video regeert direct de Top 10
Prime Video kwam met een nieuwe serie in hun groots opgezette Citadel Spyverse. De gebeurtenissen spelen zich deze keer af in Italië en Citadel: Diana staat bij binnenkomst direct op de derde plaats in de top 10.

Onze eigen Thekla Reuten heeft een rol in de serie, die is opgenomen in Italië en Zwitserland. Alessandro Fabbri heeft het verhaal ontwikkeld en daarnaast drie van de zes afleveringen geschreven. De hoofdrollen worden gespeeld door Matilda De Angelis, Lorenzo Cervasio en Maurizio Lombardi.

Ben je dol op series? Op SerieTotaal houden we je op de hoogte van het belangrijkste serienieuws en bieden we je flink wat kijktips op de verschillende streamingdiensten, zowel series als films.

NieuwsFilm

meest populair