Dit heeft Nicole Kidman gedaan om "haar stralende gezicht" te behouden op 57-jarige leeftijd

Dit heeft Nicole Kidman gedaan om "haar stralende gezicht" te behouden op 57-jarige leeftijd

Nicole Kidman schitterde op de Netflix-première en behoudt haar jeugdige uiterlijk door diverse behandelingen.

Nicole Kidman straalde op de Netflix-première van The Perfect Couple. Op social media vragen mensen zich nieuwsgierig af wat zij doet om die jeugdige uitstraling te behouden.

Daily Mail vroeg het na bij verschillende specialisten. Hier in het artikel vertelde Dr. Deepak Dugar, een plastisch chirurg uit Beverly Hills, dat je nooit met zekerheid kunt zeggen welke medische ingrepen iemand heeft ondergaan.

Klassiek en tijdloos
Hij zei onder meer: "Nicole ziet er oogverblindend uit en zit op haar piek. Er zijn een paar dingen die patiënten kunnen helpen die deze klassieke, tijdloze look willen, waaronder injecties met botox en laserbehandelingen die de huid strakker maken."

Ook vertelde hij dat goede huidverzorgingsproducten met de juiste bestanddelen goed kunnen helpen. Daarnaast is het belangrijk om fit te blijven en gezond te eten. Dat gaat allemaal huidveroudering tegen en dat is ook wat Nicole Kidman zegt te doen.

Blijft een schoonheid
Andere artsen vertelden dat ze waarschijnlijk een flinke face-lift heeft ondergaan, terwijl een andere arts dacht dat ultrasound-therapie ook een goede manier is om de huid te verstrakken. Hoe dan ook: Nicole is een schoonheid, nog steeds op 57-jarige leeftijd, zoals de foto's op haar Instagram laten zien.




NieuwsFilm

meest populair