Eerste recensies voor de nieuwe 'LEGO'-film: top of flop?

Eerste recensies voor de nieuwe 'LEGO'-film: top of flop?

Pharrell Williams heeft het ver weten te schoppen als zanger, maar ook zijn film is een groot succes.

10 jaar geleden kwam de uiterst succesvolle The LEGO Movie uit. Dit was een grote hit, maar het vervolg hierop deed het helaas heel wat minder. Nu komt de geliefde speelgoedfabrikant met een nieuwe film, genaamd Piece by Piece, maar hoe wordt deze film ontvangen?

LEGO besloot het nu over een andere boeg te gooien. De laatste jaren zijn muzikale biopics, zoals Bohemian Rhapsody en Rocketman, enorm populair. Nu is de Amerikaanse muzikant Pharrell Williams aan de beurt.

Uniek
Williams gaat echter voor iets heel anders, aangezien zijn biografische docufilm volledig met LEGO-steentjes werd gemaakt. Piece by Piece begint bij de jonge jaren van Williams, hoe hij er altijd al van droomde muzikant te worden en begin jaren 2000 al snel uitgroeide tot een grote ster.

Muzieknummers als Beautiful, Drop It Like It's Hot en Frontin werden ijzersterk onthaald. In 2010 had hij weer de leiding over de muziek van de animatiefilm Despicable Me. Ook nummers als Get Lucky en Happy werden immense hits.

Meer succes
Nu lijkt het erop dat Williams Piece by Piece ook al een succes kan noemen. Op Rotten Tomatoes wordt deze namelijk zeer goed ontvangen. De filmcritici geven deze voorlopig een 81%, terwijl de 'Popcornmeter', het cijfer van 'de gewone bioscoopgangers', zelfs op 94% staat.




NieuwsFilm

meest populair