Arnold Schwarzenegger en Uma Thurman bewijzen dat hun flop toch een cultstatus heeft

Arnold Schwarzenegger en Uma Thurman bewijzen dat hun flop toch een cultstatus heeft

Arnold Schwarzenegger heeft geen spijt van zijn rol in de bekritiseerde film Batman & Robin.

Arnold Schwarzenegger acteert al zo'n 50 jaar en is in bijna 50 films, series en documentaires te zien. Het is onvermijdelijk dat sommige van die filmprojecten geflopt zijn. Dat overkomt elke acteur.

Zo flopte tegen alle verwachtingen in Batman & Robin. Die klassieker uit 1997 bevatte grote sterren als George Clooney, Chris O'Donnell, Alicia Silverstone en Uma Thurman. Er was ongelooflijk veel kritiek op het verhaal, omdat de helden karikaturen leken met slechte teksten.

Geen spijt
Hier in gesprek met Empire vertelde Arnold echter: "Ik heb er geen spijt van. Ik vond het personage interessant en Joel Schumacher zat op zijn hoogtepunt. Dus het besluit was niet vreemd. Ik maakte Eraser op dat moment en Warner Bros smeekte mij mee te doen."

Arnold vond dat hij niets te klagen had, want het leven zit vol goede en slechte dingen. Ook kreeg hij 25 miljoen Amerikaanse dollar voor zijn rol. Onlangs plaatste hij op zijn Instagram een foto. Hij had een kleine reünie met Uma.

Nostalgische fans
Prompt stroomde de liefde binnen voor Mr. Freeze en Poison Ivy. Iemand jubelde: "Nostalgie is een sterk gevoel! Dank Arnie!" Een ander grapte: "Sta mij toe het ijs te breken" en een derde grapte: "Chill, allemaal".




NieuwsFilm

meest populair