Zo ziet de toekomst van 'Ghostbusters' er waarschijnlijk uit

Zo ziet de toekomst van 'Ghostbusters' er waarschijnlijk uit

Het 'Ghostbusters'-verhaal eindigde niet bij 'Ghostbusters: Frozen Empire' volgens filmmaker Gil Kenan.

In een exclusief interview met Russ Milheim van The Direct, tijdens de promotie van zijn nieuwe film Saturday Night, vertelde Ghostbusters: The Frozen Empire-regisseur Gil Kenan dat er meer films zullen verschijnen.

"We zetten het gesprek over het vertellen van grote Ghostbusters-verhalen op het grote scherm absoluut voort," aldus de regisseur. "En blijf op de hoogte, er komt meer. Daarover later meer."

Animatieserie
Naast onrust scheppen bij de fans die wel blij zijn met meer vervolgfilms, maakte de filmmaker gebruik van het spotlicht en maakte hij reclame voor zijn en co-regisseur Jason Reitmans onlangs aangekondigde Ghostbusters-animatieserie voor Netflix.

"We zijn erg actief bezig met de ontwikkeling van onze animatieserie die we produceren met Netflix. Dat is iets waar Jason en ik op dagelijkse basis actief bij betrokken zijn," vertelde Kenan.

Spannend voor de fans
Ook hintte de filmmaker er ook op dat de serie "een connectie zal hebben met de eerdere verhalen, waar jij en ik van houden" en dat dit "spannend zal zijn voor ons publiek."

NieuwsFilm

meest populair