De nieuwe 'Fantastic Four'-film doet iets onverwachts

De nieuwe 'Fantastic Four'-film doet iets onverwachts

De Fantastic Four verrichten hun heldendaden in een wereld zonder Avengers.

Eén van de films waar Marvel-fans naar uitkijken is The Fantastic Four: First Steps. De reboot van Matt Shakman brengt het superheldenteam voor het eerst naar het Marvel Cinematic Universe. Of misschien ook niet.

We weten al langer dat de film zich zal afspelen in een ander universum, dus niet de wereld die we in de afgelopen 34 films hebben leren kennen. In The Fantastic Four: First Steps bezoeken we namelijk een alternatief New York in de jaren zestig.

Geen helden
En wat blijkt nu, de Fantastic Four zijn daar de enige helden. In een interview met MSN vertelt Shakman namelijk dat het nieuwe universum compleet vanaf nul begint. "Er zijn geen andere helden," zegt hij. "Het is [enkel] de Fantastic Four."

Geen Avengers, dus. Toch weten we al dat de Fantastic Four ook hun opwachting zullen maken in de volgende twee Avengers-films. Maar hoe dat dan in zijn werk gaat, daar laat Shakman niets over uit.

Cast
Dat er geen andere helden in voorkomen, betekent in ieder geval niet dat de film geen sterrencast heeft. De vier helden worden vertolkt door Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach en Joseph Quinn.



Buiten het viertal zijn ook sterren als Natasha Lyonne, John Malkovich, Julia Garner en Paul Walter Hauser van de partij. Slechterik Galactus wordt gespeeld door Ralph Ineson. The Fantastic Four: First Steps verschijnt in juli 2025 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair