3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Filmtips voor de liefhebber: deze titels moet je absoluut een keer gezien hebben.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

The Holdovers (2023)
Regie: Alexander Payne | Cast: Paul Giamatti, Da'Vine Joy Randolph, Dominic Sessa, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
Het is kerstvakantie. De campus van de chique kostschool waar de norse docent Paul Hunham lesgeeft is vrijwel helemaal verlaten. Hunham brengt deze periode noodgedwongen met twee andere achterblijvers - de rebelse leerling Angus Tully en schoolkok Mary Lamb -door. Het drietal ontwikkelt een onwaarschijnlijke band en blijkt het nodige van elkaar te kunnen leren.



De Terugreis (2024)
Regie: Jelle de Jonge | Cast: Martin van Waardenberg, Leny Breederveld, Janni Goslinga, e.a. | Te zien op: Netflix
De nukkige zeventiger Jaap heeft niet veel zin meer om dingen te ondernemen. Zijn dementerende vrouw Maartje, met wie hij al zo'n vijftig jaar samen is, zit daarentegen nog vol levenslust. Wanneer het stel een brief van een oude vakantievriend uit Spanje ontvangt, laat Jaap zich overhalen om nog één laatste autoreis te ondernemen.



Pig (2021)
Regie: Michael Sarnoski | Cast: Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin, e.a. | Te zien op: Film1
Zonderling Rob woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld op zoek naar zijn varken. Daar moet hij echter eerst afrekenen met zijn verleden.



NieuwsFilm

meest populair