Waarom Jason Statham maar niet wil trouwen met Rosey Huntington-Whiteley

Waarom Jason Statham maar niet wil trouwen met Rosey Huntington-Whiteley

Jason Statham en Rosie Huntington-Whiteley zijn gelukkig verloofd, maar stellen de bruiloft uit.

Jason Statham lijkt alles te durven in actiefilms als Meg 2: The Trench en The Beekeeper. Toch is er één ding dat hij niet durft: trouwen.

De actieheld is al meer dan 15 jaar samen met Rosie Huntington-Whiteley. Ze zijn zelfs al 8 jaar verloofd en hebben 2 kinderen. Maar die bruiloft is al die jaren niet gepland. Het lijkt wel of ze maar niet willen trouwen.

Geen bruiloft
Beiden zwijgen zoveel mogelijk over hun relatie en hun gezin, waardoor de reden achter het uitstellen van een officieel huwelijk niet gegeven wordt. Wel liet het topmodel en de actrice uit Mad Max en Transformer in sommige interviews weten dat zij samen perfect gelukkig zijn zoals het nu loopt.

Zo zei Rosie hier in een YouTube-video van Extra TV uit 2018: "We zijn perfect gelukkig zo. Ik denk dat het nog wel een keer zover zal komen. We concentreren ons op het moment op onze carrière en ons kind. Het is leuk om nog even te wachten tot hij oud genoeg is om ervan te genieten."

Gezin en werk
Twee jaar geleden kregen ze ook een dochtertje, dus werd trouwen nog verder opgeschoven. Het ziet ernaar uit dat zij perfect gelukkig zijn zonder een bruiloft. En het samen prettig hebben, is wat telt. Meer volgt in het TikTok-filmpje van Nicki Swift.

@nickiswiftceleb Jason & Rosie Are Engaged But Why Haven't They Married Yet? #fyp #JasonStatham #RosieHuntingtonWhiteley #Engaged #Relationship ? original sound - Nicki Swift


NieuwsFilm

meest populair