Rokende Ben Affleck ziet er behoorlijk afgeleefd uit na Jennifer Lopez-debacle

Rokende Ben Affleck ziet er behoorlijk afgeleefd uit na Jennifer Lopez-debacle

Jennifer Lopez' openhartige interview maakt scheiding moeilijker voor Ben Affleck door voortdurende aandacht.

Nu het openhartige gesprek van Jennifer Lopez in Interview Magazine viraal gaat, heeft Ben Affleck het moeilijk. Ze noemde het einde van haar huwelijk verdrietig en angstig en voelde dat haar leven voor haar ogen ontplofte.

Hier in de Daily Mail staan foto's van de acteur uit The Batman. Hij ziet er behoorlijk afgeleefd uit op straat, terwijl hij gespannen een telefoongesprek afhandelt. Zijn zoontje loopt naast hem.

Achtervolgd door geruchten
Ben vond de populariteit van Jennifer en haar extraverte gedrag maar moeilijk en trok hun huwelijk niet meer. Het uitje komt nadat een bron vertelde dat Ben Affleck bang is dat zijn echtscheiding van Jennifer Lopez hem voorgoed zal blijven achtervolgen.

De bron zei: "Ben weet dat zij altijd over de breuk zal praten. Hij zou graag willen dat zij niets vertelt, maar weet dat zij zich altijd zal uitspreken. Hij was vooraf niet gewaarschuwd dat zij over hun relatie zou praten, maar wist dat zij het ooit eens zou gaan doen."

Iedereen is anders
De bron zei ook: "Hij vindt het prima dat Jen er op haar manier mee omgaat. Iedereen is anders en zij praat graag. Maar hij zou graag belangrijke details privé willen houden." Meer volgt in de YouTube-video van ABC News.



NieuwsFilm

meest populair