Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan hysterischer dan ooit op foto 'Freakier Friday'

Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan hysterischer dan ooit op foto 'Freakier Friday'

Tevens is de releasedatum bekend, we hoeven maar minder dan een jaar te wachten...

De langverwachte sequel op Freaky Friday (2003) gaat inmiddels door het leven als Freakier Friday en rondde eerder dit jaar de productie af. Hierdoor heeft Disney nog genoeg tijd voor de marketing.

De titel, met Jamie Lee Curtis en Lindsay Lohan terug in de hoofdrollen, krijgt een grote zomerrelease en verschijnt begin augustus 2025. Ter promotie is nu door de studio een eerste officiële afbeelding onthuld.

Bekijk de afbeelding hieronder
Het origineel was de vierde bewerking van de roman uit 1972 van auteur Mary Rodgers, de derde keer dat Disney een verfilming probeerde en veruit de meest succesvolle. Onder andere kindsterretje Lohan zag haar carrière daarna instorten dankzij diverse persoonlijke schandalen.

Tegenwoordig is ze, naar eigen zeggen, een oudere wijzere vrouw (en moeder) en de plot van Freakier Friday lijkt dat te weerspiegelen: Jaren na de identiteitscrisis van Tess (Curtis) en Anna (Lohan), heeft Anna nu een eigen dochter en een aanstaande stiefdochter. Terwijl ze de talloze uitdagingen trotseren die ontstaan wanneer twee families fuseren, ontdekken Tess en Anna dat bliksem inderdaad twee keer kan inslaan.

Oude en jonge garde
De cast van het komische vervolg bestaat uit een mix van nieuwe gezichten, evenals veel acteurs en actrices die hun rollen uit het origineel opnieuw spelen. De regie ligt dit keer in handen van Nisha Ganatra (Late Night).



NieuwsFilm

meest populair