Tromgeroffel, want hier is dan eindelijk de eerste teaserposter voor 'The Monkey'

Tromgeroffel, want hier is dan eindelijk de eerste teaserposter voor 'The Monkey'

"Iedereen gaat dood en dat is klote," leest de tagline op de poster.

Na het zien van de eerste trailer in augustus, was het aan de fans om zichzelf niet te veel op te winden en geduldig te wachten op de poster van horrorfilm The Monkey.

Nu is het eindelijk zover. De teaser poster van de nieuwste horrorfilm van NEON en Longlegs-regisseur Osgood Perkins is zojuist online verschenen en toont een opwindbare aap met rode ogen en een griezelige grijns.

Oud speelgoed
Volgens de officiële synopsis en de eerste trailer volgt de horrorfilm de tweelingbroers Hal en Bill, die een oud speelgoed aapje van hun vader op zolder vinden en hierna gruwelijke sterfgevallen om zich heen ervaren.

De broers gooien de aap weg en gaan beiden door met hun leven en groeien uit elkaar, totdat de mysterieuze sterfgevallen opnieuw beginnen. De broers herenigen zich om de aap voorgoed te vernietigen.

Bewerkt voor het witte doek
Perkins die zowel de regie als het script op zich neemt, heeft samen met James Wan en Michael Clear het gelijknamige korte verhaal van horror-icoon Stephen King bewerkt voor het witte doek.




Zoals aangegeven op de poster, zal The Monkey vanaf 21 februari 2025 in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn en naar verluidt verschijnt de film vanaf 20 februari 2025 in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair