Is dit wanneer we de trailer van 'Superman' kunnen verwachten?

Is dit wanneer we de trailer van 'Superman' kunnen verwachten?

James Gunn reageert op fans die denken te weten wanneer de trailer eindelijk online verschijnt.

Fans kijken al lange tijd uit naar Superman van James Gunn. De nieuwe film is niet alleen een reboot van de Man van Staal, maar ook het eerste hoofdstuk in het gloednieuwe DC Universe.

Het project draaide afgelopen zomer en is momenteel in post-productie. De geplande releasedatum is in juli volgend jaar, maar fans vragen zich af hoe lang het duurt voordat we een eerste trailer te zien krijgen.

Nog dit jaar
Gunn is ontzettend actief op sociale media, waardoor fans hem vaak bombarderen met vragen. Een nieuwsgierige fan op Threads besloot hem de vraag te stellen: "Krijgen we een Superman-teaser of -trailer vóór het einde van het jaar?"

Gunn reageerde simpelweg met een emoji van een nadenkend gezicht. Meestal is de filmmaker heel duidelijk in zijn antwoorden, dus fans denken nu zeker te zijn dat de trailer er snel zal komen. Gunn wil het gewoon niet verklappen.

Cast
De nieuwe Superman zal gespeeld worden door David Corenswet (Pearl). De rest van de cast bestaat uit Rachel Brosnahan (Lois Lane), Nicholas Hoult (Lex Luthor), Isabela Merced (Hawkgirl) en meer.

Post by @jamesgunn
View on Threads



NieuwsFilm

meest populair