Netflix heeft 3 nieuwe films online gezet om dit weekend te kijken

Netflix heeft 3 nieuwe films online gezet om dit weekend te kijken

Maar liefst drie nieuwe Originals op Netflix om vanaf vandaag te streamen.

[b]We zetten op FilmTotaal heel wat lijstjes met kijktips. Vandaag heeft Netflix drie nieuwe films online gezet, zodat je deze mogelijk al dit weekend gaat kijken. Hieronder die drie nieuwe films, met als eerste een film met een wel heel herkenbare titel.

Vandaag debuteerde Lonely Planet op de streamingdienst. Het romantische drama met Laura Dern en Liam Hemsworth zal ongetwijfeld veel kijkers gaan trekken. De film gaat over een schrijver op leeftijd die tijdens een schrijversretraite in Marokko een band krijgt met een jongere man die zijn leven heroverweegt.

Nog twee films
De tweede nieuwe film op Netflix heet Uprising, een Zuid-Koreaanse oorlogsfilm. Het actiedrama toont de levens van twee jeugdvrienden die rivalen worden tijdens de Japanse invasies in Korea. Uprising staat op het moment van schrijven op een 7,1 op IMDb.

De derde nieuwe Netflix Original heet In Her Place. Dit Chileense historische misdaaddrama heeft rollen voor Elisa Zulueta en Francisca Lewin en gaat over een schrijver die haar geliefde vermoordt. De juridisch medewerker van de zaak raakt geobsedeerd door de zaak.

Kijkcijferhits?
Het is uiteraard de vraag of deze films het gaan winnen van de huidige koplopers in de Netflix Top 10: The Menendez Brothers, The Predator en Monster High 2. Onze tip is Uprising.



NieuwsFilm

meest populair