Deze 'Lord of The Rings'-ster is klaar met Midden-aarde en skipt 'The Hunt for Gollum'

Deze 'Lord of The Rings'-ster is klaar met Midden-aarde en skipt 'The Hunt for Gollum'

De acteur die de rol van Elrond speelde heeft geen zin in een nieuw 'LOTR'-avontuur.

Hugo Weaving heeft zich uitgesproken over een mogelijke terugkeer naar Midden-aarde voor een rol in de nieuwe film The Hunt for Gollum. Hij zegt genoeg te hebben gehad van Midden-aarde en geen zin te hebben in nog een Lord of The Rings-avontuur.

Weaving speelde in de periode tussen 2001 en 2014 in vijf van de zes films van Peter Jackson. Hoewel fans weglopen met zijn vertolking van Elrond, is de acteur zelf wel klaar met Midden-aarde.

Genoeg van Midden-aarde
De acteur, die ook de rol van Mr. Smith in The Matrix speelde, wees het idee van een terugkeer af: "Persoonlijk heb ik daar genoeg van. Het was geweldig om in Nieuw-Zeeland te zijn, verspreid over een periode van tien jaar."

Hij legt uit waarom: "Ik ben daarna teruggegaan en heb met hetzelfde team gewerkt aan een project genaamd 'Mortal Engines,' dat hun volgende grote franchise zou worden, maar dat faalde. Dus, ik heb genoeg van Midden-aarde, en ik denk niet dat iemand me zou vragen om het nog eens te doen."

Terugkeer van bekenden
Toch hoeft regisseur Andy Serkis niet te vrezen dat hij gebrek aan bekende acteurs zal hebben in zijn jacht naar Gollum. Een aantal grote LOTR-acteurs, waaronder Ian McKellen en Orlando Bloom, hebben namelijk al aangegeven graag te willen terugkeren voor een hernieuwde samenwerking.




NieuwsFilm

meest populair