Danny Trejo wil nog steeds 'Machete Kills in Space' maken: "Ik neem Elon Musk mee!"

Danny Trejo wil nog steeds 'Machete Kills in Space' maken: "Ik neem Elon Musk mee!"

De cultheld Danny Trejo blijft geïnteresseerd in een derde 'Machete'-film met Robert Rodriguez.

De sympathieke badass Danny Trejo is wellicht het meest bekend om zijn samenwerkingen met filmmaker Robert Rodriguez. Het is inmiddels al ruim tien jaar sinds de laatste Machete-film uitkwam. Toch is de oude Trejo nog steeds te porren voor een derde deel.

In 2010 en 2013 werden fans van over-the-top actiefilms verwent met Machete en Machete Kills. Robert Rodriguez kondigde daarna een derde film aan met de fake trailer voor Machete Kills Again... In Space!. Maar het vervolg bleef sindsdien in pre-productiefase hangen.

Elon Musk
De 80-jarige Trejo bevestigde onlangs dat hij nog steeds interesse heeft in de film: "Ik moet Robert zover krijgen om Machete Kills in Space te maken. Ik neem Elon Musk mee!"

De Hollywood-samenwerking tussen Trejo en Rodriguez is erg vruchtbaar sinds ze elkaar ontmoetten voor Desperado in 1994. Sindsdien hebben ze aan ongeveer dertien films samengewerkt, waaronder From Dusk till Dawn, Spy Kids en dus Machete.

Taco Machete
Naast zijn acteerwerk heeft de Mexicaan sinds 2016 ook een keten van Trejo Taco-restaurants geopend. In een van de vier locaties in Los Angeles vind je ook een menu-item genaamd 'The Machete'.


In afwachting van de nieuwe Machete zit Trejo nog niet stil. Zo staan er nog zo'n 25 pojecten op IMDb die nog moeten uitkomen. Zijn eerstvolgende is die voor de horrorfilm Seven Cemetries, waarin Trejo de hoofdrol speelt.

NieuwsFilm

meest populair