'Speed'-reünie verklapt nieuwe samenwerking in de maak voor Keanu Reeves en Sandra Bullock

'Speed'-reünie verklapt nieuwe samenwerking in de maak voor Keanu Reeves en Sandra Bullock

Keanu Reeves en Sandra Bullock willen na de Speed-reünie graag weer samenwerken aan een film.

Keanu Reeves en Sandra Bullock waren 30 jaar na Speed te zien bij een speciale screening. Ook regisseur Jan de Bont was erbij. Hun blijdschap over de reünie deed hen verklappen dat ze opnieuw willen samenwerken.

Hier in het artikel van CNN valt te lezen dat Jan de Bont vertelde 11 bussen nodig te hebben gehad voor de actiefilm uit 1994. De Nederlandse cameraman en regisseur is terecht trots op zijn klassieker.

Goed bevriend
Keanu Reeves zei over de belachelijke hoeveelheid details op de filmset met een filmmaker als Jan de Bont: "Ik telde een keer 22 camera's voor ons. Eentje filmde de hand van Sandra. Een ander filmde mij als ik me omdraaide."

In die tijd kregen niet veel vrouwen een grote actierol. Sandra Bullock begon toen net aan haar carrière en vertelde: "Ik was achter het stuur en voor mij was alles nieuw op de filmset. Het was heel bijzonder. De samenwerking was speciaal. Een vrouw in zo'n film maakt de film, vind je niet?"

Weer samenwerken
Ook zeiden Keanu Reeves en Sandra Bullock op die speciale avond dat ze graag weer aan een filmproject willen werken. Ze weten nog niet precies met welk scenario en of het een vervolg wordt op hun succesvolle film over een rijdende bus, maar ze werken eraan. In de YouTube-video van E!News valt op hoe goed zij nog steeds met elkaar overweg gaan.



NieuwsFilm

meest populair