De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Addams Family (1991)
Regie: Barry Sonnenfeld | Cast: Raul Julia, Anjelica Huston, Christina Ricci, e.a. | Kijk direct
De familie Addams - bestaande uit vader Gomez, moeder Morticia, dochter Wednesday en zoonlief Pugsley - is lekker eigenzinnig. Oom Fester wordt al heel lang vermist. Een kwaadaardige dokter besluit om een nep-oom te introduceren en zo in het bezit te komen van het familievermogen. Iedereen is dolblij met Festers terugkeer, maar Wednesday vertrouwt het zaakje niet en gaat op onderzoek uit.



The Boy and the Heron (2023)
Regie: Hayao Miyazaki | Cast: Soma Santoki, Masaki Suda, Aimyon, e.a. | Kijk direct
Als Mahito's moeder komt te overlijden, verhuist de jongen naar haar geboorteplaats om haar dood te verwerken. Daar neemt een mysterieuze reiger hem mee naar een onwerkelijk rijk van levenden en doden. In deze wereld vervaagt de dood en herrijst het leven in een nieuwe gedaante.



The Predator (2018)
Regie: Shane Black | Cast: Boyd Holbrook, Olivia Munn, Jacob Tremblay, e.a. | Kijk direct
Militair Quinn McKenna en zijn team worden tijdens een missie aangevallen door een Predator, maar gelukkig weet McKenna hem te verslaan. Evolutiebioloog Casey Bracket onderzoekt het wezen, maar dan komt hij weer tot leven. Ondertussen komt het masker van deze Predator door een foutje in handen van Rory, het zoontje van McKenna. Deze slimme knul weet de buitenaardse technologie te doorgronden, maar trekt daarmee wel de aandacht van de superstrijder.



NieuwsFilm

meest populair