Jennifer Lopez reageert eindelijk op hatelijke reacties volgend op echtscheiding van Ben Affleck

Jennifer Lopez reageert eindelijk op hatelijke reacties volgend op echtscheiding van Ben Affleck

Jennifer Lopez reflecteert op hatelijke reacties na een turbulente zomer met persoonlijke uitdagingen.

Jennifer Lopez kijkt terug op een turbulente zomer. Niet alleen haar huwelijk met Ben Affleck hield op, ook haar concerten moesten geannuleerd worden door te weinig belangstelling. De wrede opmerkingen over haar mislukkingen gaan online onverminderd door.

In een exclusief gesprek met Interview Magazine
hier ging zij in op de vele hatelijke reacties op social media. Ze zei: "Ik weet dat alles wat over mij geschreven wordt me niet definieert. Ik weet wie ik ben. Maar als ik iets zie dat pijnlijk is voor mij, merk ik dat ik niet van Teflon gemaakt ben."

Focus op haters
Ze vervolgde met onder meer: "Ik merk dat mij de koude mensen in een uitzinnig publiek opvallen. Het is mens eigen om gefocust te zijn op die paar haters. Maar ik neem aan dat zij ergens ongelukkig zijn."

Jlo zei ook: "Als ik het in deze industrie wil redden, moet ik begrijpen dat de ongelukkige mensen maar een klein deel zijn van de rest. Sommige mensen houden van je, sommigen snappen je niet en sommigen haten je om je te kunnen haten. En eigenlijk doet dat alles er niet toe."

Eigen waarheid weten
Verder vertelde zij: "In moeilijke tijden hou ik me voor dat ik mijn eigen waarheid weet. Wat belangrijk is dat ik doe wat mij inspireert en me blij maakt en dat ik een goede moeder ben." Ook in het Instagram-bericht naar aanleiding van het interview volgt een hoop haat.




NieuwsFilm

meest populair