3 goede films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 goede films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Lisa Frankenstein (2024)
Regie: Zelda Williams | Cast: Kathryn Newton, Cole Sprouse, Liza Soberano, e.a. | Kijk direct
Lisa is een eenzame, onbegrepen scholier die haar tijd het liefst doorbrengt op het kerkhof om poëzie te schrijven. Tijdens een onweersbui reanimeert ze per ongeluk een knap Victoriaans lijk, waarna ze hem begint op te bouwen tot de man van haar dromen. Zo belanden de twee op een moorddadige reis op zoek naar liefde, geluk en een paar ontbrekende lichaamsdelen.



World War Z (2013)
Regie: Marc Forster | Cast: Brad Pitt, Mireille Enos, Fana Mokoena, e.a. | Kijk direct
Voormalig onderzoeker van de Verenigde Naties Gerry Lane wordt door de Amerikaanse regering gevraagd om de bron van een nieuw virus te achterhalen dat mensen verandert in hondsdolle zombies. Hij wordt gedwongen om zijn gezin achter te laten en reist in een race tegen de klok de wereld rond om de wereld te redden.



Sonic (2020)
Regie: Jeff Fowler | Cast: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden, e.a. | Kijk direct
De razendsnelle, knalblauwe egel Sonic ontvlucht zijn thuisplaneet wanneer kwaadwillenden zijn krachten willen stellen en belandt op aarde. Maar ook hier is hij niet veilig, want de overheid opent al snel de jacht op hem en zet daarbij de knettergekke Dr. Robotnik in. Gelukkig krijgt Sonic hulp van politieagent Tom en diens vriendin.



NieuwsFilm

meest populair