Dochter van Sylvester Stallone deelt schokkende ervaring: "Vier agenten voerden hem eindelijk af"

Dochter van Sylvester Stallone deelt schokkende ervaring: "Vier agenten voerden hem eindelijk af"

Sistine Stallone deelt een angstaanjagende ervaring in New York om vrouwen te waarschuwen.

Het leventje van Sistine Stallone, de dochter van Sylvester Stallone, is niet altijd even zonnig. Onlangs beschreef zij een huiveringwekkende ervaring.

Die schokkende gebeurtenis deelde zij in haar podcast Unwaxed om vrouwen te waarschuwen toch vooral geen oortjes in te doen en om zich heen te blijven kijken. De actrice uit Midnight in the Switch Grass en 47 Meters Down: Uncaged vertelde dat zij hartje New York - in alle drukte - een man van haar af moest houden. Dat ging niet gemakkelijk en hulp in de menigte was er niet.

Handtastelijke man
Ze vertelde: "Ik had mijn oortjes in en een man op een fiets begon allerlei ongepaste dingen naar mij te roepen. Ik wilde niet reageren en deed net alsof hij er niet was. Ik dacht dat ik hem kwijt was, maar hij kwam van achteren en legde zijn handen op mijn schouders."

Sistine vervolgde met: "Ik begon te gillen en hij riep allerlei vieze dingen die ik nu niet ga herhalen. Het angstige was dat er zo'n 50 mensen in onze buurt waren en niemand deed iets. Dat snap ik ook wel, maar ik besloot dus maar door de menigte te rennen."

Hij bleef volgen
Daar stopte hij niet. Ze zei: "Hij fietste net zo hard door de menigte en iedereen ging opzij. Ik besloot de Sephora in te rennen, want die winkel ken ik. Ik wist dat ik mij daar kon verstoppen. Gelukkig kwam iemand vragen wat er aan de hand was en besloot zij de politie te bellen."



Het werd nog erger, want ze vertelde: "Intussen rende hij binnen en schreeuwde: 'Je kunt je niet voor mij verstoppen, b**ch'. Vijf mensen van Sephora probeerden hem in bedwang te houden, terwijl ik op de vloer lag te trillen van schrik. Uiteindelijk voerden vier politieagenten hem af." Meer volgt in de YouTube-video van E!News.

NieuwsFilm

meest populair