Keanu Reeves maakt zijn race-debuut in Indianapolis en verrast met 'John Wick-moves'

Keanu Reeves maakt zijn race-debuut in Indianapolis en verrast met 'John Wick-moves'

Keanu Reeves maakt indrukwekkend racedebuut in Indianapolis ter ere van zijn nieuwe boek.

Van de week konden fans van racen en Keanu Reeves genieten van zijn debuut in Indianapolis. Hij deed mee aan de North America GR Cup - en dat alles voor een boek.

In de YouTube-video van GT World zijn zijn inspanningen uitgebreid te bewonderen. Hij rijdt in een rode auto met de naam van zijn stripheld BRZRKR en viert dat zijn nieuwe boek The Book of Elsewhere uit is.

Bijzondere prestatie
De presentatoren waren onder de indruk van zijn inzet, want hij wist zich netjes te kwalificeren en deed het keurig op de baan. Ook vertelden zij dat hij buiten de baan geweldig is voor personeel, fans en interviewers. Knap dat Keanu Reeves bij een spannend debuut gewoon zijn vriendelijke imago intact weet te houden.

Bij de reacties zijn mensen zwaar onder de indruk van deze 60-plusser. Een racer moet immers in topconditie zijn om zo'n race te kunnen volbrengen. Iemand schrijft dat de acteur uit John Wick en Matrix echt alles kan.

Goede races
In de eerste race eindigde hij als 25ste van de 33 racewagens. De dag erna eindigde hij zelfs als 24ste. Niet verkeerd voor iemand die heeft leren rijden en stunten door zijn personage John Wick.



Sterker nog: Keanu stuntte zoals geleerd. Hij kwam in een spin terecht, maar beschadigde niemand en kon weer doorrijden. Foto's van hem zijn ook hier te zien in het artikel van CNN.

NieuwsFilm

meest populair